Vi är proffs inom kök i Göteborg

Köksdemo i och omkring Göteborg!
Kontakta oss på 070-531 67 80 för mer information!

Kontakta oss

Våra tjänster

Vi erbjuder flera olika tjänster inom köksrenoveringar i och omkring Göteborg. Vill du ändra delar i ditt befintliga kök som att byta köksluckor, diskbänkar eller bänkskivor? Eller vill du ha hjälp med att renovera hela köket från grunden? Vi hjälper dig med en lösning anpassat till just dig! Vi har lång erfarenhet inom branschen och har funnits sedan 1995.

Byte av inredning?

 

Vill du byta ut köksluckorna, diskbänken eller bänkskivan i ditt befintliga kök? Hos oss måste du inte göra om hela köket. Vi hjälper dig gärna med de detaljer du vill byta ut eller lägga till i det färdiga kök. Behöver du inspiration? Kika in på vårt inspirationsgalleri.

Helhetslösningar

 

Oavsett om du vill ha ett litet jobb eller ett större. Vi hjälper dig! Behöver du ett komplett kök? Hjälp med planering? Vi gör allt från nermontering, el- och vvs-installation till montering och målning och allt vad det innebär. Vi hjälper dig med en lösning anpassat till just dig! Vi har lång erfarenhet inom branschen och har funnits sedan 1995. Behöver du inspiration? Kika in på vårt inspirationsgalleri.